У Кіровограді змагаються депутати

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

27 лютого відбувся другий тур ІІ міської спартакіади серед депутатів та працівників виконавчих органів місцевих рад.

 У змаганнях з кульової стрільби, що проходили в стрілецькому тирі ДЮСШ № 3, взяли участь 58 осіб, які представляли депутатський корпус і посадовців виконавчих органів Кіровоградської міської ради, Ленінської та Кіровської районних в місті рад.

За підсумками змагань серед чоловіків набравши 92 бали із 100 можливих переміг спеціаліст І категорії сектору з питань депутатської діяльності виконавчого комітету Кіровської районної в місті ради Денис Олефіренко. Друге та третє місця набравши по 91 балу розділили головний спеціаліст бухгалтерсько-господарського відділу виконавчого комітету Кіровської районної в місті ради Сергій Назаров та заступник начальника управління апарату Кіровоградської міської ради Ігор Білецький.

Серед жінок перше місце, набравши 92 бали, завоювала депутат Кіровської районної в місті ради Тетяна Маринич. Срібну нагороду завоювала завідувач сектора інформаційного та комп’ютерного забезпечення міської ради Оксана Бабаєва (91 бал). Третє місце посіла головний спеціаліст відділу по роботі із депутатськими зверненнями управління апарату Кіровоградської міської ради Оксана Вавринюк (86 балів).

Урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться завтра, 1 березня, перед початком наступного туру спартакіади – змагання з шахів і шашок.

Початок турніру о 15.00 в приміщенні Кіровоградської міської ради у фойє третього поверху перед сесійною залою.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool