У Кіровограді затримали зловмисника, який перебував у розшуку

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Аби уникнути відповідальності за скоєння грабежу, раніше судимий 30-річний кіровоградець протягом трьох місяців переховувався від суду. В обласному центрі зловмисник пограбував 56-річну кіровоградку. Чоловік прийшов додому до знайомої й почав вимагати у жінки телефон, а коли вона відмовила, вирвав з рук потерпілої мобілку й втік.

Телефон грабіжник продав, а кошти витратив на власні потреби. Працівники міліції викрили нападника.
За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Районним судом для зловмисника було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, однак через деякий час правоохоронці не виявили чоловіка за місцем проживання.
- Підозрюваного було оголошено у розшук, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – У результаті комплексу слідчо-розшукових дій працівники патрульної служби затримали зловмисника на одній з вулиць міста. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Правоохоронці переводять перевірку щодо причетності затриманого до інших аналогічних кримінальних правопорушень на території обласного центру.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool