У Кіровограді затримали серійного крадія автомобільних номерів

Грудень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

18-річний місцевий житель викрадав номери, а потім вимагав за них викуп. Від злочинної діяльності хлопця потерпіло близько 20 власників транспортних засобів. За вчинене йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень про злочини.

Вночі зловмисник за допомогою викрутки викрадав номер і на машині залишав записку з повідомленням: «Хочеш повернути номер, тоді потрібно перерахувати гроші…». Сума, яку вимагав крадій, коливалася від 100 до 300 гривень. Якщо потерпілий приставав на пропозицію й сплачував кошти, злодій вказував місце, де власник може знайти своє майно.
- За тиждень правоохоронці вирахували особу зловмисника. Номерні знаки, які він ретельно переховував у різних районах міста, вилучено, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Кіровоградцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

Правоохоронці радять потерпілим власникам автомобілів не поспішати виконувати умови злодіїв і виплачувати грошові кошти, а повідомляти про такі випадки до відділу поліції.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool