У Кіровограді засуджено чоловіка, який до смерті побив співмешканку

Лютий 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

За принципової позиції прокуратури мешканця с. Злинка, який у стані алкогольного сп’яніння до смерті побив співмешканку, засуджено до 9 років ув’язнення.

В ході судових слухань державним обвинувачем доведено, що чоловік, на ґрунті конфлікту, наніс своїй співмешканці не менше 14-ти ударів ногами, руками та металевою трубою в наслідок чого настала смерть останьої.

Відповідно до висновку експерта на тілі потерпілої виявлені такі тілесні ушкодження, як закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, множинні рани обличчя і голови, садни і крововиливи.
Підсудний вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю та щиро розкаявся.
Вироком Ленінського районного суду м. Кіровограда чоловіка визнано винним за ч. 1 ст. 115 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років.
На даний час засуджений перебуває під вартою.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool