У Кіровограді за підозрою у реалізації метамфетаміну затримали п’ятьох місцевих жителів

Лютий 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області викрили злочинну групу з ознаками організованості у складі п’яти осіб, які підозрюються у збуті психотропних речовин на території обласного центру протягом 2011-2012 років. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Всі підозрювані жителі міста Кіровограда, віком від 25 до 35 років. Діяли зловмисники за чітко розподіленими обов’язками. Клієнтів для збуту «товару» підшукували з кола наркозалежних осіб. З метою приховування незаконного «бізнесу» постійно змінювали місце проживання та засоби пересування. 

У результаті проведення 10 оперативних закупівель психотропних речовин працівники міліції задокументували злочинну діяльність осіб. Зловмисники збули кілька грамів метамфетаміну на загальну суму півтори тисячі гривень.
Для затримання учасників злочинної групи були задіяні працівники спецпідрозділу «Сокіл». Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних оперативники виявили та вилучили кілька десятків грамів психотропної речовини «метамфетамін», 4 кілограми наркотичного засобу «канабіс», кошти, отримані від злочинної діяльності, у сумі 104 тисячі гривень, а також понад 20 набоїв калібру 5,6 мм.
Наразі зловмисники затримані у порядку ст. 115 КПК України. За фактами скоєних злочинів порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Також вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за фактом незаконного зберігання боєприпасів за ч. 1 ст. 263 КК України.
Слідчі дії тривають. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на можливу причетність до скоєння інших злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool