У Кіровограді військовослужбовці-учасники АТО можуть отримати земельні ділянки

Липень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

В області визначили земельні масиви, які можуть отримати у безоплатне користування військовослужбовці-учасники АТО

До головного управління Держземагентства у Кіровоградській області надійшли заяви від двох військовослужбовців, які беруть участь у виконанні завдань антитерористичної операції, щодо відведення їм земельних ділянок. Наразі відповідні накази щодо надання дозволу на складання проектів землеустрою уже підписано.
Обласне держземагенство готове розглянути й інші заяви, що надійдуть в управління, від військовослужбовців та правоохоронців, які бажають безоплатно одержати у власність земельні ділянки.
До слова, головне управління Держземагентства в області визначило масиви земель державної та комунальної власності, придатні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва, для подальшого надання військовослужбовцям Збройних Сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час.
Всього із земель державної та комунальної власності у межах та за межами населених пунктів підібрано 279 земельних масивів загальною площею 1287,67 га. Із них: у межах населених пунктів 192 масиви площею 280,3 га, за межами населених пунктів 87 масивів площею 1007,37 га.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool