У Кіровограді військовослужбовці служби за контрактом підвищують базовий та фаховий рівень військової спеціальності

Січень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

У Кіровограді, до 50-го окремого навчального загону спеціальної підготовки командування Сухопутних військ Збройних Сил України, для підвищення кваліфікації прибуло 14 військовослужбовців служби за контрактом.

Протягом трьох місяців навчання, визначена категорія військовослужбовців під керівництвом досвідчених офіцерів навчального закладу здобуватимуть відповідні знання та навички у підвищенні базового та фахового рівня своєї військової спеціальності. Зокрема, навчальний загін здійснює підготовку сержантів-інструкторів, заступників командирів розвідувальних груп та фахівців зв’язку для підрозділів спеціального призначення.
За інформацією заступника командира 50-го окремого навчального загону спеціальної підготовки з виховної роботи майора Богдана Ситника, програма підготовки спеціалістів у навчальному закладі досить насичена та інтенсивна.
- Найбільше уваги тут приділяється вогневій, спеціальній, фізичній, тактичній, повітряно-десантній, розвідувальній підготовці та підривній справі тощо, - зазначив офіцер.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool