У Кіровограді відкрили меморіальну дошку на честь видатного тренера

Травень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Упродовж двох днів, 16-17 травня, в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка проходив Всеукраїнський турнір з баскетболу серед ветеранів спорту, присвячений пам`яті тренера Віктора Дубіна.

У змаганнях, організованих федерацією баскетболу Кіровоградської області, за сприяння обласного відділення НОК України і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, взяли участь 4 команди. За підсумками турніру золоті нагороди завоювали баскетболісти з міста Києва. Друге місце посіла команда з Кривого Рогу. Бронзові медалі в активі кіровоградської команди «Ветеран Баскет».
Переможці й призери змагань нагороджені кубками, медалями і дипломами від обласної федерації баскетболу та відділення НОК України в Кіровоградській області.
Під час турніру відбулася ще одна знакова для спортивної громадськості обласного центру подія. На фасаді будівлі факультету фізичного виховання педуніверситету було урочисто відкрито меморіальну дошку на честь Дубіна Віктора Олексійовича – тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної, національної категорії. У відкритті пам’ятної дошки взяли участь: начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко, голова обласного відділення НОК України Олександр Кузьмін, перший Віце-президент федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо, ректор Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Олег Семенюк, дружина та донька Віктора Дубіна, його численні вихованці та коллеги – шанувальники спорту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool