У Кіровограді відбувся Всеукраїнський турнір з футболу

Серпень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

14-16 серпня у м. Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2002 р. н., присвячений пам`яті колишнього гравця та спортивного директора футбольного клубу «Зірка» Андрія Куценка.

Відкриття турніру провели заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Сергій Колодяжний, начальник відділу фізичної культури і спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко та адміністрація футбольного клубу «Зірка».

У турнірі брали участь команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл із Черкас, Олександрії, Кривого Рогу, Чернігова та Кіровограда.
За підсумками змагань переможцем турніру стала команда ФК «Зірка» (м.Кіровоград). Срібні медалі завоювала команда «Десна» (м. Чернігів). Бронзові нагороди вибороли юні футболісти з команди «Дніпро» (м. Черкаси).

Під час урочистої церемонії закриття турніру начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Куценко і директор ФК «Зірка» Сергій Ольшевський нагородили переможців, призерів та кращих футболістів у різних номінаціях дипломами, медалями, кубками та цінними подарунками.

джерело

С 1 сентября 2015 года цены за электроэнергию снова возрастут
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool