У Кіровограді відбувся вечір пам’яті В. Висоцького

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

У відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбувся музично-поетичний вечір пам’яті В. Висоцького «Відлуння голосу століття», на який прийшли багато шанувальників творчості Володимира Семеновича Висоцького.

Репертуар Володимира Висоцького складається з понад 600 пісень і 200 віршів. Його поезія різноманітна за темами, змістом, жанрами, але вона й сьогодні залишається популярною та не втрачає актуальності.
На заході «Відлуння голосу століття» присутні дізналися про становлення Висоцького як актора, співака, поета.
Між фрагментами біографії звучали вірші та пісні у виконанні хлопців та дівчат, сповнені глибоким філософським змістом: «Парус», «Я несла свою беду», «Правда и ложь», «Скажи ещё спасибо», «Песня о друге», «Корабли постоят»… Кожен виконавець інтерпретував пісні Висоцького по-своєму.
До заходу була підготовлена книжкова виставка «Я співаю, і значить – я живу», а також добірка відеоматеріалів, де Володимир Семенович виконує свої пісні.
Володимир Висоцький – Людина-легенда для багатьох поколінь. Серед присутніх на заході було багато молоді, а це означає, що творчість Висоцького подобається і сучасному поколінню.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool