У Кіровограді відбувся міський фестиваль «Ми діти твої, Україно»

Травень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

18 червня 2016 року в затишних стінах Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, відбувся щорічний, традиційний, міський фестиваль "Ми діти твої, Україно!".

Організаторами фестивалю стали Кіровоградська обласна організація інвалідів ВОІ СОІУ, Громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградська об'єднана організація інвалідів, інвалідів війни і учасників АТО.

Фестиваль відбувся за підтримки "Благодійного фонду Ярослава Бублика", представником якого була чарівна Крістіна Белінська яка разом з Головою організації "Народна академія творчості" Ельмірою Небесною відкрили фестиваль.

Юлія Бершадська від імені Голови обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ Сергія Подорожного, привітала учасників й побажала наснаги, творчих злетів та здійснення всіх задумів, тому що молодь України, найдорожчий скарб, її надія та гордість.

Яскраві хореографічні постановки, зворушливі виступи вокалістів фестивалю, гра на музичних інструментах, чудова виставка прикладного мистецтва, роботи маленьких художників та незабутня жестова пісня дітей з вадами слуху "Молитва за Україну", пройняли кожне небайдуже серце.
Всі учасники були нагородженні дипломами та звичайно ж подарунками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool