У Кіровограді відбувся майстер-клас з витинанки

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

5 січня 2016 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Новорічної творчої майстерні» був проведений майстер-клас з витинанки «Різдвяні янголи».

В передчутті Різдва галерея Петра Оссовського наповнилася домашнім теплом та затишком, особливо приємними справжнього зимового ранку, коли на дворі сонячна та морозна погода, а у вікні неначе пушинки падає сніг, що яскраво блищить у променях сонця.

Саме в такій приємній атмосфері та чудовому, мрійливому настрої і проходив наш майстер-клас з витинанки «Різдвяні янголи».

Захід був приурочений до свята, що от-от настане, і яке послугувало додатковим стимулом створити чудову роботу, що могла б стати гарним подарунком для близьких та родичів. На майстер-класі відвідувачі виготовляли янголів, що трималися за ручки і були уособленням єдності та любові.

Під час заняття починаючі майстрині обговорювали свої роботи та допомагали одна одній, створювали свої власні авторські твори у техніці ажурної витинанки, не відступаючи при цьому від канонів. Вони самостійно підбирали кольори для передачі бажаного образу, створюючи тим самим закінчену композицію.

Богдан Морозхудожник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool