У Кіровограді відбувся інформаційний семінар

Вересень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

14 вересня ц.р. у Кіровограді відбувся інформаційний семінар «Актуальні аспекти співробітництва України і Альянсу в оборонній сфері в контексті нової стратегічної концепції НАТО», організований всеукраїнським громадським об’єднанням «Громадська ліга Україна-НАТО» за сприяння Служби безпеки України.

У семінарі взяли участь Сергій Джердж – голова Громадської ліги Україна-НАТО, Наталія Немилівська – директор Центру інформації та документації НАТО в Україні, Володимир Фурашев – радник Науково-дослідного центру правової інформатики Академії правових наук України, кандидат технічних наук, доцент, Олег Кокошинський – віце-президент Атлантичної ради України, заступник голови Громадської ліги Україна-НАТО, Володимир Хохленко – співробітник Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних Сил України; співробітники Управління СБ України в Кіровоградській області.
Головну увагу учасників семінару було приділено основним пріоритетам взаємовідносин України з НАТО, аналізу реальних та потенційних загроз та програмі безпекової підтримці в Україні під час проведення чемпіонату Євро 2012.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool