У Кіровограді відбувся день правових знань

Листопад 20, 2015 | Новини | Переглядів: 3035 | Коментарі: 0

У рамках міської Програми правової освіти населення для студентів у Кіровоградському будівельному коледжі пройшов день правових знань на тему: «Сімейна політика з позиції правознавства та суспільної моралі».

Під час заходу, організованого відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради у співпраці з Кіровоградським міським управлінням юстиції, Кіровоградською єпархією православної церкви та адміністрацією будівельного коледжу, начальник управління юстиції Людмила Гуріна розповіла студентам про норми Цивільного та Сімейного кодексів України: процедуру реєстрації шлюбу, негативні правові наслідки співмешкання без реєстрації шлюбу, обов'язки та права батьків і дітей, майнові права членів сім'ї.

Керівник молодіжного відділу протоієрей Діонісій Буренко спілкувався зі студентами про шлюб з християнської точки зору, моральні аспекти сімейного життя, взаємоповагу та взаємну допомогу і підтримку подружжя у побутових щоденних турботах сімейного життя. На завершення дня правових знань протоієрей Діонісій продемонстрував два 3-хвилинні ролики про важливість добропорядної поведінки молоді у суспільстві.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool