У Кіровограді відбулося засідання обласної комісії ТЕБ та НС

Липень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

25 липня у Кіровограді на засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянуто стан техногенного та протипожежного захисту закладів освіти Кіровоградщини та підготовку до нового навчального року.

Доповідав начальник Управління Держтехногенбезпеки в області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Ігор Вікторович висловив занепокоєння недостатнім рівнем стану пожежної безпеки навчальних закладів та закликав владу на місцях до початку нового навчального року вжити вичерпних заходів щодо приведення їх у належний протипожежний стан.
На засіданні також проаналізовано діяльність органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо виконання вимог законодавства із забезпечення охорони життя на водних об’єктах, адже це питання надзвичайно важливе у період купального сезону. Встановлено, що в окремих районах та містах, всупереч вимогам розпорядчих документів, не приділяється належна увага питанням попередження загибелі людей на водних об’єктах.
Прийнято рішення про організацію контролю за виконанням заходів із впорядкування зон відпочинку та місць купання, а також про посилення роз’яснювальної роботи серед населення через засоби масової інформації з метою недопущення загибелі громадян на воді.
Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool