У Кіровограді відбулось свято «Золотого слова пектораль»

Лютий 21, 2016 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Досвід людства упродовж тисячоліть доводить, що мова об’єднує народи в нації і зміцнює державу.

До Міжнародного дня рідної мови колектив бібліотеки-філії №8 підготував літературно-музичне свято «Золотого слова пектораль», на яке були запрошені учні четвертих класів загальноосвітнього навчального закладу №16.

Увазі присутніх було представлено інформ-досьє «Мова – ім’я народу, візитівка нації», з якого вони дізналися про складний та тернистий шлях української мови до її визнання та становлення.
Хлопці та дівчата отримали чудову нагоду перевірити свої знання з мови, відповідаючи на запитання інтелект-вікторини «Веселкова наша мова». Не обійшлося і без мовознавчих конкурсів та ігор, таких як: «Поетична п’ятихвилинка», «Вгадай пісню», «Антисуржик», «Юні художники», «Добери слово».
Лунав сміх та звучала мелодія українського слова і на душі ставало радісно, що українська мова є! Все це створювало атмосферу свята.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool