У Кіровограді відбулася науково-практична конференція на Дозавтоматах (фото)

Червень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Перед початком конференції Андрій Ніколаєнко разом з директором ПАТ "Кіровоградський завод дозуючих автоматів" Євгеном Ткачовим оглянув територію заводу, виробничі цехи, ознайомився з асортиментом продукції, що виготовляється на "Дозавтоматах".

Очільнику області представили лінійку твердопаливних котлів, що використовують будь-які види біопалива. Основною їх перевагою є те, що котли працюють в автоматичному режимі, вимагають від людини тільки завантаження палива та не потребують встановлення додаткового обладнання.
Відкриваючи конференцію, Андрій Ніколаєнко відзначив: – Сьогодні я вкотре пересвідчився, що на Кіровоградщині діє потужне підприємство, яке здатне виробляти не лише точну вимірювальну техніку для різних галузей економіки, зерносушарки для сільгосппідприємств та обладнання для будівельників, а також сучасну опалювальну техніку. Ми побачили, як на підприємстві втілюється у життя, те, до чого нас закликає Президент України – широке впровадження нових технологій, заснованих на використанні значно дешевших відновлювальних видів палива, – наголосив голова ОДА.
Учасники конференції наголошували, що сьогодні економіка держави відчуває колосальний тягар, закуповуючи та використовуючи у виробництві та у соціальній сфері надзвичайно дороговартісний імпортний газ, що гальмує динамічний розвиток через енерговитратність. Тому стратегічне завдання, яке поставив Глава держави перед Урядом, перед владою на місцях – зменшити залежність від імпортного газу та нафти, зокрема, знизити використання природного газу у теплоенергетиці – на 50%.

У Кіровограді відбулася науково-практична конференція на Дозавтоматах (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool