У Кіровограді відбулась зустріч з представниками юридичних осіб

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Нещодавно перший заступник начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Оксана Єфімович провела зустріч з суб’єктами господарювання- юридичними особами та їх представниками.

Присутні обговорили зміни до Податкового кодексу України внесені Законом України від 15.07.15 р. №609-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення” та Законом України від 17.07.15 р. №652-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій”.
Перший заступник повідомила про наявність нового наказу Міністерства фінансів України від 24.07.2015 року №666 “Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість повернення помилково або надміру зарахованих коштів” та просила звернути увагу на обов’язковість заповнення у полі “Призначення платежу” розрахункового документу відповідних коштів сплати, наведених у додатку до зазначеного Порядку.
На закінчення зустрічі Оксана Володимирівна нагадала присутнім про необхідність своєчасно отримати електронні цифрові підписи тим клієнтам, у яких закінчується термін дії, про переваги подання звітності в електронному вигляді, про персональну відповідальність роботодавця за дотриманням вимог ЗУ ”Про оплату праці”.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool