У Кіровограді відбулась нарада у фіскальній службі області

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Днями, у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулась виробнича нарада, під час якої керівництво ГУ ДФС в області, начальники структурних підрозділів обласного апарату та начальники державних податкових інспекцій області обговорили актуальні та найбільш проблемні питання, пов’язані із виконанням бюджетних призначень.

„Приємно відзначити, що на нараді ДФС України Голова центрального відомства Роман Насіров подякував керівникам Головних управлінь фіскальної служби в областях, які забезпечили виконання індикативних показників у серпні цього року, що дало змогу забезпечити виконання завдання, як Міністерства Фінансів України, так і індикативів ДФС України вцілому по державі. В даних досягненнях є вклад і нашої області. В свою чергу я теж дякую всім вам за плідну працю. Але на цьому зупинятися не варто. Завданий темп виконання поставлених завдань та збільшення надходжень необхідно тримати і в подальшому”, - саме з цих слів розпочала свій виступ в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Підсумовуючи результати роботи по надходженням до бюджетів усіх рівнів, в ході наради очільницею зазначено, що протягом восьми місяців 2015 року до державного бюджету зібрано податків у сумі 925,1 млн. грн. Найбільші надходження складають податок на додану вартість та податок на доходи фізичних осіб – 326,2 млн.грн. та 235,5 млн.грн. відповідно.

До місцевого бюджету спрямовано 1 мільярд 261 мільйон гривень податків і зборів, що в порівнянні з минулим роком на 110,4 мільйони гривень, або на 10% більше. Найбільшу питому вагу в доходах місцевих бюджетів області займає податок на доходи фізичних осіб – 53,4%, якого протягом січня – серпня поточного року зібрано 673,4 млн. грн.

Також, вагоме місце у переліку бюджетоутворюючих податків і зборів для місцевих бюджетів займає плата за землю, - платниками земельного податку та орендної плати за землю перераховано 237,1 млн. грн.
З початку року фіскальниками спрямовано до бюджету 2,1 мільярда гривень єдиного соціального внеску.

На нараді заслухали керівників державних податкових інспекцій, які прозвітували про стан сплати податків у районах області.
„Хочу наголосити, що ДФС України змінює формат нашої роботи. Ми з вами повинні як ніколи знаходити нові підходи в роботі та шляхи по виконанню тих завдань, які ставить перед нами держава. Кожен керівник податкової інспекції повинен професійно підходити до своє роботи та нести персональну відповідальність по надходженням податкових платежів до бюджету”, - резюмувала Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool