У Кіровограді відбудеться молодіжний бал

Лютий 07, 2014 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Відбулося чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Як повідомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, в порядку денному засідання ради стояли організаційні питання проведення 15 лютого І-го Кіровоградського молодіжного балу до Дня Святого Валентина і підготовка квесту «Подорожуємо по країнам Європи з легкістю».
Людмила Дорохіна відзначила, що метою проведення І-го Кіровоградського молодіжного балу буде об’єднання активної, інтелектуальної і творчої молоді міста. Планується поєднати дозвілля з благодійністю: гості зможуть долучитися до благодійної акції «Разом заради добра» і допомогти людям, хворим на ниркову недостатність. В програмі балу заплановані виступи кращих танцювальних колективів міста, майстер-класи від іменитих хореографів, виступи учнів музичніх шкіл, обрання короля та королеви балу, аукціон добрих справ.

Джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool