У Кіровограді відбудеться молодіжний бал

Лютий 07, 2014 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Відбулося чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Як повідомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, в порядку денному засідання ради стояли організаційні питання проведення 15 лютого І-го Кіровоградського молодіжного балу до Дня Святого Валентина і підготовка квесту «Подорожуємо по країнам Європи з легкістю».
Людмила Дорохіна відзначила, що метою проведення І-го Кіровоградського молодіжного балу буде об’єднання активної, інтелектуальної і творчої молоді міста. Планується поєднати дозвілля з благодійністю: гості зможуть долучитися до благодійної акції «Разом заради добра» і допомогти людям, хворим на ниркову недостатність. В програмі балу заплановані виступи кращих танцювальних колективів міста, майстер-класи від іменитих хореографів, виступи учнів музичніх шкіл, обрання короля та королеви балу, аукціон добрих справ.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool