У Кіровограді відбудеться батьківський форум

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Щороку у травні працівники управління освіти у співпраці з центром методичної та соціально-психологічної служби Кіровоградської міської ради проводять ФОРУМ ДЛЯ БАТЬКІВ.

Цього року Батьківський форум відбудеться в п’ятницю, 17 травня 2013 року о 15.00 у приміщенні Комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» за адресою проспект Перемоги, 16.
"МАТЕРИНСТВО ТА СІМЕЙНІ ТРАДИЦІЇ" - така тема заходу цього року. Свій досвід з спілкування, навчання, виховання дітей та дорослих представлять фахівці різних галузей: вчителі, педагоги, психологи та лікарі. За ініціативи батьків та підтримки центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Кіровоградської міської ради на цей раз зміниться форма проведення Форуму, а саме: учасники зможуть взяти участь у одному з дев’яти МАЙСТЕР-КЛАСАХ і набути певних навичок за обраною тематикою!
Тож запрошуємо не лише батьків, а й усіх бажаючих, кому цікаво дізнатись про:
- радощі-печалі сучасної сім’ї;
- виховання дітей на засадах здорового глузду;
- материнство і особливості материнської любові;
- родинні стосункі як ефективну взаємодію єдиної команди;
- розвиваючий відпочинок для дорослих і дітей.

Вхід вільний.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool