У Кіровограді від переохолодження двоє мешканців міста опинились у лікарні

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1937 | Коментарі: 0

Значне погіршення погодних умов, різке зниження температури повітря, реальна загроза переохолодження організму людей вимагають облаштування на території Кіровограда тимчасових місць обігріву мешканців.

Таке завдання під час апаратної наради сьогодні, 4 січня, поставив перед управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення заступник міського голови Олександр Мосін.

- На жаль, низька температура вже стала причиною двох летальних випадків у Кіровограді, - відзначив заступник міського голови. – Від переохолодження доставлені в лікарню двоє мешканців міста – віком 30 та 70 років, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Важливо максимально попередити такі випадки та організувати доступні місця обігріву для людей, які вимушено опинилися на вулиці.

Олександр Мосін також провів сьогодні робочу нараду з питання організації такого пукту обігріву на розі вулиць Героїв Сталінграду та Волкова. Тимчасові місця обігріву будуть також облаштовані у приміщеннях житлово – експлуатаційних об’єднань. У разі переохолодження та обмороження необхідну допомогу можна також отримати у всіх закладах охорони здоров’я обласного центру.

Важливу роль у таких випадках відігріватиме соціальний патруль території міста, який організують спеціалісти Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool