У Кіровограді в нічний час перевіряють торгівельників

Листопад 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

Не всі заклади торгівлі і ресторанного господарства міста Кіровограда належним чином дотримуються норм рімення міськради щодо заборони торгівлі пивом та алкогольними напоями з 22.00 по 8.00.

Це виявив нічний рейд, проведений спеціалістами управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради спільно з представниками міліції.
Несподівана для торгівельників перевірка виявила, що продавці невеличких магазинів не утримуються від спокуси заробити додаткову виручку на торгівлі алкоголем у нічний час. Так членам рейдової групи “вдалося” придбати пляшку оковитої в магазині “Марго” по вулиці Полтавській та “Ласкин Дом” АДН по провулку Фортечному. В обох закладах кипіла нічна торгівля, при чому пиво і горілка користувались у покупців найбільшим попитом. Відповідно, і біля магазинчиків купки нічних відвідувачів голосно гомоніли і шум їхнього спілкування аж ніяк не сприяв щасливому відпочинку мешканців навколишніх багатоповерхівок.
На нерадивих продавців складено протоколи про адміністративні порушення. Чи покриє дохід з нічної торгівлі можливий штраф у розмірі майже 1,5 тисячі гривень, невідомо, проте наступного разу вони, напевне, задумаються, чи варто ризикувати.
Начальник управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування міської ради Тетяна Бєлова відзначила, що такі рейди у Кіровограді будуть проводитись постійно і міська влада проявить послідовність у своїх діях. Рішення про заборону продажу алкоголю вночі прийняте міською радою, воно знайшло підтримку у переважної більшості кіровоградців, тож і контроль за його виконанням має бути належним.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool