У Кіровограді укріплення фундаменту додає роботи не лише будівельникам (ФОТО)

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 3425 | Коментарі: 0

26 квітня, в області знайшли сім боєприпасів часів Другої Світової. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі МНС Кіровоградської області

У Кіровограді будівельники, які укріплювали фундамент двоповерхівки наштовхнулися під землею на декілька боєприпасів. Вже на місці сапери виявили чотири 50 мм мінометні міни та два підривника і того ж дня знешкодили їх.

А під селом Вільне Кіровоградського району одну застарілу гранату побачили на смітнику шукачі брухту і звернулися до міліції. А вже правоохоронці  викликали саперів МНС, які знешкодять боєприпас 27 квітня.

Нагадаємо, що знищенням застарілих боєприпасів займаються саме сапери Служби порятунку. У разі, якщо ви знайшли іржавий предмет, схожий на вибухонебезпечний, телефонуйте за номером «101».

У Кіровограді укріплення фундаменту додає роботи не лише будівельникам (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool