У Кіровограді учасники програми «Доступне житло» ознайомилися з умовами участі у проекті (фото)

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1797 | Коментарі: 0

24 липня перший заступник міського голови Василь Дзядух провів робочу зустріч з питання здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов та Програми будівництва (придбання) доступного житла у м. Кіровограді на 2011 – 2017 роки.

У робочій зустрічі взяли участь директор Кіровоградського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" Олег Радченко, представники банківських установ (АТ "Укргазбанк", АТ "Ощадбанк"), керівники виконавчих органів міської ради, громадяни, які потребують поліпшення житлових умов та подали заяви на участь у Програмі будівництва (придбання) доступного житла у м. Кіровограді на 2011 – 2017 роки, представники закладів охорони здоров'я та культури міста, де ведеться квартирний облік.
Під час зустрічі майбутні забудовники, а їх у Кіровограді станом на 24 липня 2012 року налічується 23 родини, мали змогу отримати відповіді на актуальні для себе запитання щодо умов кредитування, проектів та термінів будівництва.
З метою розширення кола учасників програми “Доступне житло”, з ініціативи голів профспілкових організацій ряду бюджетних установ, досягнута домовленість щодо проведення зустрічей Василя Дзядуха безпосередньо з трудовими колективами організацій, на яких представник влади матиме змогу донести людям всі переваги участі в житловій забудові у Кіровограді на умовах, запропонованих соціальними ініціативами Президента України. Першою такою установою стане Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги, де на обліку з поліпшення умов проживання стоять 17 працівників.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

У Кіровограді учасники програми «Доступне житло» ознайомилися з умовами участі у проекті (фото)

У Кіровограді учасники програми «Доступне житло» ознайомилися з умовами участі у проекті (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool