У Кіровограді УБОЗівці викрили групу наркоділків (ФОТО)

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили незаконну діяльність трьох учасників злочинної групи, що підозрюються у виготовленні та збуті психотропних речовин. У ході проведення правоохоронцями двох оперативних закупівель зловмисники збули 2 грами метамфетаміну на суму 1500 гривень.

Протягом 2012 року троє кіровоградців, віком від 24 до 29 років, один із яких раніше судимий, придбавши посуд та необхідні компоненти організували роботу нарколабораторії, де власноручно виготовляли психотропну речовину – метамфетамін та реалізовували його нарокзалежним особам на території обласного центру. Отримані від незаконного «бізнесу» прибутки чоловіки витрачали на власні потреби, а частину коштів вкладали у подальший його розвиток.
Під час проведення 4 санкціонованих обшуків працівники міліції виявили у зловмисників 20 грамів метамфетаміну, 8 грамів псевдоефедрину, що містився у таблетках, а також речовини та предмети, які використовувалися для виготовлення психотропного засобу, кошти, отримані від його збуту, пістолет «Зоракі» калібру 9 мм. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне виготовлення, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

У Кіровограді УБОЗівці викрили групу наркоділків (ФОТО)

У Кіровограді УБОЗівці викрили групу наркоділків (ФОТО)

 

СЗГ УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool