У Кіровограді триває поточний ремонт доріг

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Разом з тим комунальники готуються до капремонтів, зокрема на таких вулицях як Верхньопермська, Преображенська, Короленка, Шмідта, повідомляє сайт міськради.

На стан цих доріг постійно скаржаться водії, та місцеві жителі. Проте почати тут капітальний ремонт підрядні підприємства зможуть лише після завершення тендерів, а це, за словами спеціалістів, займе не один тиждень.

Аби допомогти містянам, та водіям, спеціалісти управління ЖКГ знайшли вихід із ситуації.

- Ми домовились, що поки не стартував капітальний ремонт на цих шляхах, ями заасфальтуємо тимчасово, аби водії могли нормально їздити, і не розбивати транспорт – говорить начальник ГУ ЖКК міської ради Олександр Хачатурян. – Щоб У кіровоградців не склалася думка, що на цьому і завершиться капремонт проїжджих частин, наголошую – це тимчасові заходи, поки не пройдуть тендерні процедури, і ми не почнемо повноцінний ремонт доріг. З міського бюджету на тимчасове облаштування нормального проїзду у місцях майбутнього капітального ремонту грошей не виділяли, підрядники виконують роботу власним коштом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool