У Кіровограді стартує весняний місячник благоустрою

Березень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

З метою приведення міста до належного санітарного стану, поліпшення навколишнього природного середовища, естетичного вигляду і експлуатаційного стану елементів благоустрою, поєднання зусиль органів місцевого самоврядування, громадських організацій, підприємств, у Кіровограді стартує весняний місячник з благоустрою, який триватиме із 1 квітня по 1 травня 2015 року.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 23 березня.
Відповідно до прийнятого рішення, суьота 25 квітня стане днем проведення загальноміського суботника з впорядкування території міста.
Одночасною виконком зобов’язав комунальне підприємство «Кіровоград-Благоустрій» провести роботи по благоустрою парків і скверів обласного центру до 1 травня 2015 року, а Ленінську та Кіровську районні у місті Кіровограді радам - сприяти виконанню таких робіт.
Керівники міських ЖЕКів, КРЕПів і ЖЕО отримали доручення вжити заходи щодо приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, контейнерних майданчиків, упорядкувати дитячі майданчики та майданчики для сушіння білизни.
Забезпечити у необхідній кількості транспорт для вивезення побутового сміття під час проведення загальноміського суботника по впорядкуванню території міста повинне Головне управління житлово-комунального господарства, а ТОВ «КАТП – 1128» у цей період безкоштовно прийматиме на міське сміттєзвалище сміття, зібране на території міста Кіровограда ЖЕО, КРЕПом № 9, освітніми, медичними закладами, комунальними підприємствами, населенням та підприємствами різних форм власності.
Контроль за виконанням підприємствами усіх форм власності, установами, організаціями міста робіт по благоустрою та підтриманню належного санітарного стану виконком поклав на начальника спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради Віктора Іванова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool