У Кіровограді стартує конкурс на кращий мікрорайон, квартал, вулицю та будинок

Березень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський зустрівся з головами квартальних комітетів, старшими будинків та мешканцями Новомиколаївки.

У зустрічі, яка відбулася на вулиці Тельмана, взяв участь і голова Кіровської у місті Кіровограді ради Сергій Горбовський.
Розмова була обопільно корисною. Жителі мікрорайону звернули увагу влади на свої проблеми: ремонт доріг, дахів, ліквідація смітників у заленій зоні Лісопарку. Іван Марковський пообіцяв, що всі пропозиції будуть уважно вивчені. Якісь об’єкти вже включені до титульного списку ремонтів на поточний рік, десь додатково буде вишукуватися можливість проведення поточних ремонтів.
У свою чергу, секретар міської ради повідомив мешканцям Новомиколаївки, що і їх старання по наведенню порядку і ладу на своїй території будуть відзначені міською владою. У Кіровограді стартує конкурс на кращІ мікрорайон, квартал, вулицю і будинок. Переможці, крім морального задоволення, отримають фінансову підтримку на благоустрій своєї території.
Такі зустрічі, запевнив Іван Марковський, протягом місяця відбудуться у всіх мікрорайонах Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool