У Кіровограді спіймали крадія телефонного кабелю

Травень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Місцевого жителя поліцейські застали на місці злочину. Чоловік намагався викрасти півсотні метрів дроту.

Напередодні близько 8-ї години ранку група затримання поліції охорони отримала повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю у підвалі дев’ятиповерхівки в одному зі спальних районів міста.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські здійснили відпрацювання території та підвального приміщення будинку, де знаходяться телефонні лінії. Під час обстеження правоохоронці помітили пошкоджений кабель та невідомого, який намагався сховатися у темному закутку підвалу. На запитання про мету свого перебування, громадянин не зміг дати відповіді.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. У ході подальших заходів правоохоронці встановили, що злодій намагався здійснити крадіжку 50 метрів телефонного кабелю.

Зловмисником виявився 26-річний місцевий мешканець, який проживає у сусідньому будинку. За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool