У Кіровограді розпочали демонтаж незаконно встановлених кіосків

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Кіровоград поступово звільняється від незакооно встановлених МАФів на вулицях міста. Сьогодні комунальники почали зачищати обласний центр від торговельних павілйонів ПП “Інгуша”, дозвільні документи на які втратили чинність ще із 2009 року.

Першим працівники комунального підприємства “Кіровоград – Благоустрій”, які здіснюють такий примусовий демонтаж вивезли кіоск з вулиці Вокзальної біля будинку №66. Наступним об’єктом демонтажу став павільйон, розміщений на розі вулиць Соборної та Глінки.

Завтра зранку, орієнтовно о 5.00 буде вивозитися МАФ з центру міста, з вулиці Шевченка. Загалом, відповідно до рішення комісії, будуть прибрані з міста вісім кіосків ПП “Інгуша”, більшість з яких сьогодні незаконно використовується як пункти збирання вторинної сировини.
Крім того, повідомив начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін, вже демонтовані три інших самовільно встановлених споруди.

Кіоск на розі вулиць Академіка Корольова та Бєляєва, що постраждалав після пожежі був вивезений комунальниками а два МАФи по вулиці Добровольського (біля житлового будинку № 15) та на розі вулиць Комарова та Волкова власники прибрали добровільно.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool