У Кіровограді розпочалася перевірка цивільного захисту міста

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

У Кіровограді розпочалася комплексна перевірка міськвиконкому щодо реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, цивільної оборони, стану й організації роботи з питань пожежної безпеки, готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Протягом чотирьох днів, з 17 по 20 квітня, комісія під головуванням начальника Управління Держтехногенбезпеки в області полковника служби цивільного захисту Ігоря Парфьонова перевірятиме виконавчі органи Кіровоградської міської ради, спеціалізовані служби цивільного захисту (цивільної оборони), об’єктові аварійно-рятувальні формування. Під час організаційно-установчої наради Ігор Вікторович визначив основні напрямки, за якими працюватиме комісія. У зоні особливої уваги - стан забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру та гасіння пожеж, організація роботи щодо створення міського та об’єктових матеріальних резервів, стан організації зв’язку та оповіщення, інженерний, радіаційний, хімічний захист та евакуаційні заходи тощо. Також, комісією буде здійснена перевірка готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.
На організаційно-установчу нараду запрошено начальників спеціалізованих служб цивільної оборони міста, керівників виконавчих органів Кіровоградської міськради та керівників підприємств, які підлягають перевірці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool