У Кіровограді прямо на вулиці цивільне подружжя вчинило розбійний напад

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Зловмисниками виявилися 37-річний чоловік та його 27-річна співмешканка. Раніше судимі жителі Олександрії, застосувавши газовий балончик, відібрали у кіровоградця мобільний телефон.

За такі дії цивільне подружжя знову може потрапити за грати на строк до 10 років.

20-річний місцевий житель звернувся до поліції й повідомив, що став жертвою розбійного нападу, у результаті якого позбувся особистих речей на суму близько 850 гривень.

Як з’ясувалося, біля одного з місцевих магазинів увагу зловмисників привернув молодик із блютуз-навушниками. Підійшовши ближче, чоловік дістав газовий балончик й бризнув ним в обличчя перехожому. Зрозумівши, що парубок не може чинити опору, злодій схопив його за волосся й зняв навушники. У цей час жінка витягнула з кишені потерпілого мобільний телефон.
«Провівши низку розшукових заходів, працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до злочину. Крадений засіб зв’язку вилучено, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Крім того, слідством було встановлено, що злочинний дует перебуває у розшуку за скоєння інших майнових злочинів на території області».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool