У Кіровограді проходить акція «Квартира під охорону 2012»

Червень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 1

Влітку – у період відпусток – велика кількість громадян від’їжджають відпочивати, залишаючи свої оселі без нагляду. Тож питання збереження власного майна набуває ще більшої актуальності. Встановлення сигналізації є однією із найоптимальніших умов вирішення цієї проблеми. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Усі об’єкти, що охороняються за допомогою технічних засобів, підключені до пунктів централізованого спостереження. Оператори пунктів приймають сигнали «Тривога», що надходять з охоронюваних об’єктів, і передають інформацію групам затримання ДСО, які негайно виїжджають на місце події.

Загалом на даний час підрозділами ДСО області здійснюється охорона близько 1200 квартир та 700 приватних будинків і дач. Наряди груп затримання Державної служби охорони за п’ять місяців поточного року здійснили виїзди за півтора тисячами спрацювань засобів охоронної сигналізації, при цьому, не допустивши жодної крадіжки особистого майна громадян.

Як повідомив начальник ВДСО при УМВС в області Олександр Спінул, з 1 по 30 червня Державна служба охорони спільно з міськрайорганами проводить всеукраїнську акцію «Квартира під охорону 2012». В цей період монтажні роботи по обладнанню засобами охоронної сигналізації квартир здійснюватимуться на пільгових умовах – зі знижкою 50% з подальшим підключенням на пункт централізованого спостереження.

Отримати додаткову інформацію можна, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО: (0522) 33-15-08, 33-25-09, або зателефонувавши за номером – 0-800-502-220.
 

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool