У Кіровограді проаналізують наслідки триденної негоди

Червень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Комунальні служби Кіровограда виконають аналіз всіх пошкоджень житлових будинків, об’єктів інфраструктури, підтоплень, які стали наслідком триденного дощу на територіїї міста і підготують план заходів із ліквідації наслідків негоди.

Таке доручення головному управлінню житлово – комунального господарства дав секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 30 червня під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
- Ремонт дахів, доріг і відкачка води з підвалів є сьогодні головними завданнями для всіх комунальних підприємств, наголосив Іван Марковський під час наради. Звітуючи про виконання плану ремонту доріг у Кіровограді начальник профільного управління Олександр Хачатурян відзначив, що вже виконані роботи з капітального відновлення дорожнього покриття на трьох і поточного ремонту на 17 вулицях обласного центру. Завершено також капремонти на 18 внутрішньодворових територіях, на двох роботи продовжують виконуватися. Всі ці об’єкти ремонтується без проведення тендерних процедур. Одночасно, повідомив Олександр Хачатурян, головне управління проводить визначені законом тендерні закупівлі робіт. Послаблення позицій гривні призвело до того, що тендери необхідно проводити для проведення ремонтів більш, як на 40 об’єктах. Станом на сьогоднішній день вже виконані акцепти на 15 дорожніх об’єктах.
За прогнозом Олександра Хачатуряна, якщо не буде зауважень до тендерних процедур, капітальні ремонти на таких об’єктах розпочнуться із 20 липня.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool