У Кіровограді проаналізують криміногенну ситуацію на позачерговій сесії у міськраді

Липень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Сьогодні зранку будівельники ТОВ “Будресурс”, які споруджують у Кіровограді Алею почесних воїнських поховань, не змогли вчасно розпочати свій робочий день.

Невідомі зловмисники обікрали вночі вагончики, встановлені для зручності працівників підприємства на території Рівнянського кладовища.
Вандали поцупили увесь дороговартісний електричний інструмент і робітникам довелося зранку чекати, поки привезуть новий.
- Звичайно, ми заявили про крадіжку в міліцію, і достатньо оперативно привезли спеціалістам, які сьогодні встановлюють на території майбутнього Меморіалу бордюрний камінь та облаштовують фундамент під паркан, заміну обладнання, але ж погодьтеся, що це вже верх цинізму – красти на кладовищі, - говорить директор ТОВ “Будресурс” Віталій Цигульський.
Про почастішання випадків крадіжок громадського майна заявив і секретар міської ради Іван Марковський під час прямого ефіру у програмі обласного телебачення “Радіомайдан”.
- Майже щоденно у Кіровограді крадуть кабелі і комплектуючі для ліфтів, повідомив Іван Марковський. – На відновлення кожного кабелю необхідно до 10 тисяч гривень. У цьому ж ряду стоять і крадіжки кришок люків на вулицях, і металевої огорожі вздовж Інгулу, і навіть нещодавно висаджені туї на набережній– і ті декілька разів викопували.
На думку Іван Марковського міліція Кіровограда не встигає реагувати на зростання хвилі злочинності в обласному центрі і місто вже стоїть перед реальною необхідністю створення муніципальних сил охорони громадського порядку. Такими, на думку секретаря міської ради, до реорганізації патрульної служби, як це відбулося у Києві, може стати міська народна дружина, до лав якої увійдуть небайдужі мешканці міста, готові постояти за спокій і громадський порядок на вулицях Кіровограда.
А депутати міської ради виявили ініціативу проаналізувати криміногенну ситуацію на позачерговій сесії Кіровоградської міської ради. Відповідне розпорядження про проведення п’ятдесятої позачергової сесії у понеділок, 20 липня, уже видав секретар міської ради Іван Марковський

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool