У Кіровограді приступили до охорони виборчих дільниць (ФОТО)

Жовтень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині за власною ініціативою представники громадських організацій вирішили надати допомогу правоохоронцям у забезпеченні правопорядку і громадської безпеки напередодні та у день проведення виборів.

Загалом працівники міліції розпочали охороняти дільничні виборчі комісії з моменту завезення на них бюлетенів. Також взято під охорону окружні виборчі комісії.
Забезпечувати правопорядок міліції допомагають члени громадських організацій, зокрема «Самооборони Майдану».
Напередодні 26 жовтня у ході спільних патрулювань правоохоронці та представники громадськості слідкують за тим, аби поблизу виборчих комісій та у приміщеннях не з’являлося сторонніх осіб і підозрілих предметів.
– У разі порушення громадського порядку чи виборчого законодавства ми готові оперативно реагувати у рамках закону, – розповідає працівник міліції Віталій Михайлевський, що несе службу на одній з дільниць.
Безпосередньо у день голосування правоохоронці та громадські активісти патрулюватимуть прилеглі до дільниць території, а за необхідності – згідно з чинним законодавством матимуть змогу зайти в приміщення.
– Для того, аби вибори в області відбулися на належному рівні у нас є всі можливості. Ми будемо тісно співпрацювати з міліцією для забезпечення правопорядку та виявлення порушень, - запевняє координатор громадського формування «Самооборона Майдану» в Кіровоградській області Микола Джоган.
В цілому під час виборів на Кіровоградщині охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько півтори тисячі міліціонерів та майже півтисячі представників громадських організацій.

На Кіровоградщині за власною ініціативою представники громадських організацій вирішили надати допомогу правоохоронцям у забезпеченні правопорядку і громадської безпеки напередодні та у день проведення виборів.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool