У Кіровограді презентують рух ЧЕСНО

Лютий 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1382 | Коментарі: 0

Запрошуємо вас долучитися до створення регіональної платформи громадського руху ЧЕСНО у Кіровограді та  виробити спільний план дій з громадського аудиту депутатів та кандидатів по всій Україні

Ми, команда громадського руху ЧЕСНО, вирушили у всеукраїнський тур, що розпочався 26 січня з Полтави. Наша мета - об’єднати мешканців усіх регіонів України задля очищення майбутнього парламенту від недостойних кандидатів.

Ми прагнемо нової якості української політики. Ми хочемо, аби вибори і політики в Україні були чесними. Якщо Ви так само прагнете свідомого вибору і готові діяти, чекаємо на мозковому штурмі ЧЕСНО!

Дата: 23 лютого

Час: 11:30 – 14.30

Місце: вул. Ушакова, 1-А, готель «Турист» (червона зала)

Мозковий штурм – публічний захід, куди запрошено громадських активістів, місцеві громадські організації, журналістів та представників бізнесу.

Що відбудеться?

Спочатку ми презентуємо громадські критерії та детально розповімо про те, яким чином перевіряти депутатів та кандидатів.

Потім ми спільно випрацюємо план дій у Кіровограді на наступний рік та презентуємо спільні наробки журналістам.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool