У Кіровограді правоохоронці викрили вандала

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

20-річний кіровоградець зруйнував понад 40 могил заради металобрухту. За вчинене зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.
Повідомлення про кримінальне правопорушення надійшло до міськвідділу міліції від місцевого жителя, який побачив, що на кладовищі невідомий чоловік руйнує могили.

Прибувши на місце події, правоохоронці застали вандала «за роботою» - злодій збирався вивозити металеві конструкції, зокрема швелери та металеві стовпи. Підозрюваного було доставлено до міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.
- Встановлено, що зловмисник протягом дня зруйнував близько 45 могил, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Металеві вироби чоловік планував здати на металобрухт.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 та 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою). Підозрюваному загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool