У Кіровограді працюють учасники другого молодіжного загону

Липень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Із 1 липня у Кіровограді працює другий молодіжний трудовий загін по благоустрою міста. 27 учнів і студентів тимчасово працевлаштовані на комунальному підприємстві «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради.

Молодь відповідально ставиться до своїх обов’язків. Учасники молодіжного загону вже встигли прибрати у сквері Слави біля Критого ринку, парку ім. Пушкіна, парку культури та відпочинку «Ковалівський». Сьогодні молодь наводить лад на території біля пам’ятника «Жертвам Чонобиля». Педагоги-організатори трудового загону Наталія Герц та Віктор Бєлосвєтов розповіли дітям про найстрашнішу техногенну катастрофу в історії всього людства. Чорнобильська аварія повинна бути уроком для всіх поколінь. Педагоги пояснили молоді про необхідність робити висновки з важких уроків життя і шанувати своїх героїв: загиблих та нині живих, які здійснили справжній подвиг під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool