У Кіровограді працівники міліції затримали жителя Сумської області, який більше року перебував у розшуку

Листопад 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області затримали 44-річного раніше судимого жителя Сумської області, який з березня 2010 року розшукувався органами внутрішніх справ Сумщини за підозрою у скоєнні розбійного нападу та вбивства. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

27 листопада ввечері на лінію «102» надійшло повідомлення від охоронця магазину в одному із мікрорайонів Кіровограда про бійку між двома чоловіками.
За викликом на місце події терміново прибув наряд ВДСО. За підозрою у скоєнні хуліганських дій правоохоронці затримали двох чоловіків, які під час сварки розбили вітрину у торговельному закладі.
При встановленні осіб правопорушників, працівники міліції з’ясували, що один із них – 41-річний раніше судимий місцевий житель, інший – 44-річний житель Сумської області. Чоловіки випадково познайомились та вирішили разом випити алкоголю, але вже в магазині посварились через оплату оковитої.
У ході подальшої перевірки, правоохоронці встановили, що житель Сумщини навесні минулого року був оголошений у розшук за підозрою у скоєнні розбійного нападу та вбивства і переховувався від слідства. Крім того, чоловік раніше вже був кілька разів засуджений за скоєння злочинів, за які Кримінальним кодексом України передбачено кримінальну відповідальність, згідно ст. 144 (насильницьке донорство), ст. 222 (шахрайство з фінансовими ресурсами) та ст. 292 (пошкодження об’єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів).
Зловмисника працівники міліції затримали. Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. За словами підозрюваного, до Кіровограда він приїхав кілька днів тому.
Стосовно жителя обласного центру правоохоронці склали адміністративні матеріали за скоєння хуліганства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool