У Кіровограді працівники міліції затримали жительку Миколаєва за підозрою у підробці грошей

Квітень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 1

До органів внутрішніх справ області надійшла інформація, що в одному із магазинів міста невідома жінка розрахувалась за покупку купюрою номіналом 500 гривень сумнівного походження. Потім незнайомка сіла до авто і зникла у невідомому напрямку. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Після отримання орієнтування працівники Державтоінспекції на одній із вулиць обласного центру зупинили схожий за описом автомобіль, за кермом якого перебував 40-річний житель сусідньої області. У салоні авто також знаходилась пасажирка – 36-річна жителька Миколаєва.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду транспортного засобу у жіночій сумці правоохоронці виявили п’ять купюр номіналом 500 гривень з ознаками підробки, які вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою збуту або збут підроблених грошей), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Підозрювану затримано, зараз вона перебуває в ІТТ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool