У Кіровограді попередили крадіжку

Вересень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1850 | Коментарі: 0

До правоохоронців звернувся за допомогою підліток, що помітив підозрілого чоловіка на власному подвір’ї. На місці працівники міліції застали злодія з чужим майном у руках.

Наряд групи затримання батальйону міліції охорони Управління ДСО здійснював патрулювання одного з районів Кіровограда. Близько 14-ої години на одній з вулиць приватного сектора до службового автомобіля підбіг стурбований підліток. Хлопчина звернувся до правоохоронців та повідомив, що з вікна свого будинку побачив на території домоволодіння незнайомого чоловіка, який намагався вилізти по драбині на горище сараю.
Правоохоронці негайно відреагували на повідомлення та провели огляд подвір’я, де застали чоловіка, який тримав у руках електроподовжувач й алюмінієвий телефонний провід довжиною близько 3 метрів.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Особу злодія встановили. Ним виявився 27-річний житель одного із селищ Кіровоградської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.
За цим фактом проводиться перевірка. Зловмиснику інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Кіровоград: міська рада виділила додатково понад мільйон гривень

УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool