У Кіровограді перевіряють обставини виявлення нетверезого працівника поліції за кермом

Травень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко доручив провести за цим фактом службове розслідування.

Пригода мала місце 25 травня в обласному центрі. Патрульні поліцейські близько 23-ї години зупинили легкове авто під керуванням працівника Знам’янського відділу поліції ГУНП в області. Оскільки у патрульних виникла підозра, що водій перебуває у нетверезому стані, на місце пригоди було викликано працівників інспекції по особовому складу Нацполіції області.

За дорученням шефа поліції, за цим фактом вже розпочато службове розслідування, а його результат оприлюднять громадськості.
«Недопущення порушень дисципліни та законності – вимога, яка є визначальною у прийнятті рішення про подальше проходження служби в підрозділах поліції. За цим слідкуватимемо ми, залучатимемо до такого контролю представників громадськості. Бо порядок є там, де про нього дбають», – запевнив очільник відомства.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool