У Кіровограді Олександр Хачатурян буде щоденно звітувати про хід ремонтних робіт на дорогах

Травень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Якість ремонтів асфальтового покриття має бути взята під щоденний пильний контроль. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час виїздної апаратної наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 16 травня.

Очільник міста поставив завдання начальнику ГУ ЖКГ міської ради Олександру Хачатуряну чітке завдання - щоденно звітувати про хід ремонтних робіт на дорогах.

- Кожного вечора, заходьте до мене і звітуйте, що виконано: я повинен бачити прогресс, – зауважив міський голова, – ремонтні роботи повинні бути системними. Ви обіцяли почати ремонт сьогодні, сподіваюсь обіцянка буде виконана.

Щоб не було звичних проблем з якістю виконаних ремонтів на дорогах обласного центру, головне управління ЖКГ має визначитися з виконавцями робіт не за підкилимними перемовинами, а через відкриті тендери, наголосив Андрій Райкович. А щоб не допустити утворення нових ям на свіжоукладеному асфальті, роботи необхідно жорстко контролювати на всіх етапах: виготовлення бітуму, кількості закатаного асфальту і дотримання технології.

Також очільник міста зауважив - перед шкільними канікулами не повинно лишитись жодного навчального закладу, біля якого б не було розміток на дорогах. Також важливо активізувати роботу зі облаштування люків там, де їх немає.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool