У Кіровограді оголошено конкурс для друкованих ЗМІ

Липень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Кіровоградське міське управління юстиції повідомляє що на ІІ півріччя 2012 року оголошено проведення «Конкурсу на кращі друковані публікації з правової тематики», які здійснювалися друкованими ЗМІ м. Кіровограда у ІІ півріччі 2011 року та І півріччі 2012 року.

Метою конкурсу є пропаганда правових знань та підвищення правової культури, правової освіти та правової свідомості населення та підвищення рівня публікацій друкованих ЗМІ м. Кіровограда з правової тематики.
При підведенні підсумків конкурсною комісією буде враховуватись наступне: кількість публікацій, їх актуальність та відповідність чинному законодавству поданої інформації, наявність сторінки чи постійної рубрики у виданні.
Результати конкурсу будуть підведені на засіданні Кіровоградської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення у вересні 2012 року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool