У Кіровограді навчали правилам пожежної безпеки (ФОТО)

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон лише почався, а в області печі, точніше - недбальство їх господарів, спричинили 6 пожеж у приватному секторі. Слід зазначити, що осінньо-зимовий період завжди супроводжується суттєвим зростанням кількості пожеж у житлах громадян. Особливу тривогу викликає той факт, що саме на цей час припадає до 70 % загиблих від вогню.

Аби нагадати жителям правила пожежної безпеки та навчити, як вберегтися від зазіхань «червоного півня», спільними зусиллями інспекторів держпожнагляду, рятувальників, представників соціальних служб та органів місцевого самоврядування проводяться рейди у населених пунктах області.
25 жовтня відпрацьовували район Великої Балки у Кіровограді, адже майже третина пожеж припадає саме на обласний центр. 24 будинки оглянуто в ході рейду. Особлива увага зверталася на помешкання, де проживають одинокі пенсіонери. Скрізь гостей зустрічали привітно, відчувалося, що стареньким не вистачає елементарного спілкування. Тож вони залюбки слухали розповіді фахівців, з цікавістю вивчали застережні листівки, які їм роздавали. Усі житла опалюються газом, хоча майже скрізь печі залишили, про вся випадок. Мешканці добре знають, які наслідки може мати нехтування правилами пожежної безпеки, тому стараються їх виконувати. Як сказала одна з господинь, Ольга Іванівна: «Наш життєвий досвід не дозволяє нам ризикувати. Ми добре знаємо, чим це може закінчитися». Вона ж, скориставшись присутністю представника міської ради, поскаржилася на порив водогону біля її будинку на провулку Червоному.
З метою запобігання пожежам роз’яснювальна робота серед населення області триватиме і надалі.

У Кіровограді навчали правилам пожежної безпеки (ФОТО)

У Кіровограді навчали правилам пожежної безпеки (ФОТО)

Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool