У Кіровограді муніципальний патруль оголосив війну продавцям самогону

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

Кіровоградський муніципальний патруль вийшов на стежку війни проти незаконної торгівлі самогоном на території обласного центру.

Доручення активізувати боротьбу з таким соціальним злом надав управлінню сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і кіровоградській поліції міський голова Андрій Райкович.

А проінформували очільника міста щодо процвітання такого ганебного явища місцеві журналісти, які під час його прес – конференції повідомили про функціонування місць продажу на розлив спиртних напоїв.

Сьогодні під пристальну увагу патруля потрапили стихійні місця торгівлі на вулицях Пацаєва, Попова та Жадова. Під час рейду вдалося виявити відразу декілька точок незаконної торгівлі продовольчими товарами, а на вулиці Жадова спіймали на гарячому продавчиню самогону.

Жінка, побачила правоохоронців, перелякалася і намагалася втекти. Не вийшло. Представники правоохоронних органів на місці злочину склали протокол про адміністративне порушення. Порушниця зазнала і матеріальних збитків - поліціянти знищила 4,5 літри самогону – увесь запас продавчині.

Відповідати за скоєне жінці доведеться на засіданні адміністративної комісії у міській раді. Ще одну порушницю затримали біля магазину АТБ по вулиці Попова. Жінка попалася на торгівлі рибою без жодних документів ні на себе, ні на товар. Муніципальний патруль продовжить свою роботу і у передсвятковий день, 31 грудня.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool