У Кіровограді міська рада обрала двох заступників міського голови (ФОТО)

Грудень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 2519 | Коментарі: 0

На сьогоднішньому засіданні першої сесії Кіровоградської міської ради були обрані два заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Ними стали Олександр Грабенко і Олександр Мосін. Вони отримали 24 і 28 голосів підтримки депутатського корпусу відповідно.
Олександр Грабенко прийде працювати у Кіровоградську міську раду із державної служби у Києві, де він займав керівні посади у міській раді та кадастровому центрі.

Андрій Райкович відзначив фаховість Олександра Грабенка у питаннях землевпорядкування, підкреслив його високу кваліфікацію менеджера і повідомив, що претендент на посаду має низку цікавих ідей для впровадження їх на території Кіровограда.
Олександр Мосін до служби в органах місцевого самоврядування працював заступником директора ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”. Олександр Мосін має депутатський досвід, він обирався до міської ради у 2010 році, де проявив себе активним депутатом, продемонстрував уміння мотивувати громаду на реалізацію нових ідей та наполегливість у досягненні мети.

Ними стали Олександр Грабенко і Олександр Мосін.

Кадрові питання сьогодні міська рада завершила внесенням змін до складу постійних депутатських комісій. Відповідно до поданих заяв, Сергій Кріпак працюватиме у постійній комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів, а депутат Григорій Сергієнко виявив бажання перейти до постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool