У Кіровограді майбутні агенти з митного оформлення здають іспити (фото)

Серпень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Напередодні начала нового учбового року в Кіровоградській митниці здають іспити майбутні агенти з митного оформлення, що у подальшому надасть їм змогу оформлювати будь-які митні декларації для переміщення міжнародних вантажів.

Агентом з митного оформлення може бути працівник фірми, що надає брокерські послуги, який відповідає кваліфікаційним вимогам та отримав кваліфікаційне посвідчення.
Щоб отримати таке посвідчення потрібно здати кваліфікаційний іспит.
Тому, за зверненнями представників компаній ПП «Армада-Плюс» та ТОВ «Форвард ЗЕД» для підтвердження знань у галузі митної справи та отримання кваліфікаційного посвідчення митницею були проведені такі кваліфікаційні іспити. Дане посвідчення дозволить Агентам розпочати декларування товарів у будь-якому митному органі України.
Іспити проводилися в режимі on-line з Центром підвищення кваліфікації, перепідготовки працівників та кінології Держмитслужби у формі тестування за єдиною програмою протягом 3-х годин та містили 100 запитань. Якщо кандидат набрав не менше 60 балів, то екзамен вважається складеним.
Представники даних підприємств отримали позитивні оцінки та з дня отримання кваліфікаційного посвідчення зможуть самостійно розпочати декларування товарів.
Кваліфікаційні іспити, що проводила Кіровоградська митниця для представників підприємств області, є нагальною необхідністю для них у подальшому розвитку бізнесу та зовнішньоекономічних зв’язків.

Прес-служба Кіровоградської митниці

У Кіровограді майбутні агенти з митного оформлення здають іспити (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool